ITmix.cz logo

Recenze: chytré hodinky Garmin Fénix 7

Silné stránky
  • Kvalitní materiály
  • Podrobné informace pro sportovce
  • Přesné měření aktivit
  • Podpora bezkontaktních plateb
  • Rozhraní v češtině
  • Voděodolnost 10 ATM
  • Displej skvěle čitelný na slunci
Slabé stránky
  • Vyšší cena
  • Nemožnost komunikace

Garmin Fénix 7 jsou skvělé chytré hodinky navržené pro amatérské i profesionální sportovce. Díky jejich funkcí je ocení i adrenalinoví nadšenci vydávající se na dlouhé expedice. Hodinky zaujmou svým bytelným zpracováním a velkým displejem s úhlopříčkou 1,3". Na jedno nabití dokáží vydržet úctyhodných 57 dní. Potěší i intuitivní operační systém Garmin OS.

Co všechno je součástí balení?

Chytré hodinky Garmin Fénix 7 se prodávají v elegantní minimalistické krabičce o rozměrech 10 × 10 × 10 cm a celkové váze 300 gramů. Po rozbalení se přitom můžete těšit na samotné chytré hodinky s řemínkem, napájecí kabel a návod k použití.

Součástí balení je tedy pouze jeden řemínek, který je rovnou připevněn na hodinkách. Jeho zásluhou hodinky skvěle sedí na zápěstí o obvodu 12,5 až 20 cm. Řemínek lze snadno odepnout a v případě potřeby jej vyměnit za jiný (pokud si pořídíte více variant).

Technické parametry Garmin Fénix 7

Tyto chytré hodinky vás na první pohled upoutají svým špičkovým zpracováním s polymerovým pouzdrem a ochranným sklíčkem Gorilla Glass. Transflektivní displej nabízí skvělou čitelnost na slunci a díky úhlopříčce 1,3” se ve všem snadno zorientujete.

Za zmínku stojí i dlouhá výdrž baterie. Hodinky totiž dokáží na jedno nabití vydržet až 57 dní (v úsporném režimu). Kromě toho potěší přítomnost operačního systému Garmin OS s intuitivním rozhraním a podporou češtiny.

Název parametruHodnota
Typ řemínkuSilikonový
OdolnostVoděodolné do hloubky 100 metrů
DisplejTransflektivní s úhlopříčkou 1,3”
Výdrž baterieAž 57 dní
Způsob nabíjeníNapájecí kabel
KonektivitaBluetooth 5.0, Wi-Fi, GPS, NFC, ANT+
Operační systémGarmin OS
Rozměry (bez řemínku)47 × 47 × 14,5 mm
Váha56 g (bez řemínku)

Hodinky s polymerovým pouzdrem a ocelovou lunetou

Tyto pánské chytré hodinky Garmin skutečně vynikají po stránce kvality jejich zpracování. Zařízení disponuje polymerovým pouzdrem a ocelovou lunetou. Jejich displej je poté kryt sklíčkem Gorilla Glass 3.generace, které vyniká svou vysokou pevností a odolností.

V případě řemínku se můžete těšit na odolný silikon, který je lehký a příjemně se nosí na zápěstí. U sportovních hodinek se přitom jedná o pomyslnou sázku na jistotu. A stejně jako u jiných zařízení jej lze jednoduše uvolnit a vyměnit za jiný.

Co se týče váhy, ta je u těchto hodinek vlivem použitých materiálů trochu těžší. Bez řemínku proto zařízení váží 56 gramů. Obzvláště na ženském zápěstí hodinky působí poměrně mohutně. Pro dámy je proto připravena verze Garmin Fénix 7S o hmotnosti 47 gramů, která zároveň sází na ženštější design.

V čem se liší jednotlivé modely Fénix 7, Fénix 7S a Fénix 7X?

V níže uvedené tabulce uvádíme hlavní rozdíly mezi Garmin Fénix 7, Fénix 7S a Fénix 7X.

Garmin Fénix 7S je model určený pro ženy, který má kompaktnější rozměry. Zároveň je u něj třeba počítat s nižší výdrží baterií. Naopak ještě lépe z hlediska výdrže baterie je na tom model Garmin Fénix 7X, který zároveň disponuje většími rozměry.

Kde koupit Garmin Fénix 7
Garmin Fénix 7
Hodnocení
4.3/5
ParametrGarmin Fénix 7Garmin Fénix 7SGarmin Fénix 7X
Velikost displeje1,3”1,2”1,4”
Rozlišení displeje260 × 260 px240 × 240 px280 × 280 px
Rozměry (bez řemínku)47 × 47 × 14,5 mm42 × 42 × 14,1 mm51 × 51 × 14,9 mm
Váha (bez řemínku)50 g42 g61 g
Výdrž baterie v režimu chytrých hodinek (v závorce uvedeny hodnoty u modelů Solar)Až 18 dní (22 dní)Až 11 dní (14 dní)Až 28 dní (37 dní)
Výdrž baterie v úsporném režimu (v závorce uvedeny hodnoty u modelů Solar)Až 57 dní (173 dní)Až 38 dní (87 dní)Až 90 dní (přes 1 rok)
Výdrž baterie v režimu pouze GPS (v závorce uvedeny hodnoty u modelů Solar)Až 57 hod (73 hod)Až 37 hod (46 hod)Až 89 hod (122 hod)
Výdrž baterie v režimu zapnutí všech satelitních systémů (v závorce uvedeny hodnoty u modelů Solar)Až 40 hod (48 hod)Až 26 hod (30 hod)Až 63 hod (77 hod)
Výdrž baterie v režimu zapnutí všech satelitních systémů + vícepásmový režim (v závorce uvedeny hodnoty u modelů Solar)Až 23 hod (26 hod)Až 15 hod (16 hod)Až 36 hod (41 hod)
Výdrž baterie v režimu zapnutí všech satelitních systémů + hudba (v závorce uvedeny hodnoty u modelů Solar)Až 10 hodAž 7 hodAž 16 hod
Výdrž baterie v režimu GPS s maximální výdrží (v závorce uvedeny hodnoty u modelů Solar)Až 136 hod (289 hod)Až 90 hod (162 hod)Až 213 hod (578 hod)
Výdrž baterie v režimu expediční aktivity s GPS (v závorce uvedeny hodnoty u modelů Solar)Až 40 dní (74 dní)Až 26 dní (43 dní)Až 62 dní (139 dní)
Možnost telefonováníNeNeNe

Jak probíhá spárování chytrých hodinek a mobilního telefonu

Spárování hodinek s mobilním telefonem je otázkou chviličky. Po rozbalení nejprve zařízení nabijte a mezitím si do mobilního telefonu stáhněte aplikaci Garmin Connect, která je dostupná v Google Play i App Store.

V této aplikaci následně vyberte, že jste si pořídili nové zařízení. Na hodinkách se záhy objeví speciální kód, který je třeba přepsat do mobilní aplikace. Jakmile vše potvrdíte, spustí se proces párování a následně již budete moct hodinky používat.

Co se týče kompatibility, Fénix 7 lze spárovat s mobilním telefonem s Androidem i iOS. V případě Androidu budete potřebovat operační systém ve verzi 4.4 a novější. V případě iOS je pak třeba verze 9 a novější.

V naší redakci jsme pro spárování použili mobilní telefon Samsung Galaxy S7 s operačním systémem Android 8.0.0 a iPhone 11 s operačním systémem iOS 15.5. Celý proces proběhl v obou případech bez potíží.

Ve zmíněné mobilní aplikaci Garmin Connect si dále ještě nastavíte své osobní informace týkající se pohlaví, výšky a váhy. Dámy si také mohou zadat datum začátku poslední menstruace a obvyklou délku cyklu. Kromě toho si lze nastavit také své denní cíle, které se mohou týkat například počtu ušlých kroků.

Hodinky mají operační systém Garmin OS

Garmin Fénix 7 jsou vybaveny operačním systémem Garmin OS, který je navržen pro potřeby sportovců. Jeho předností je podpora češtiny, možnost instalace dalších aplikací a podpora bezkontaktních plateb Garmin Pay. Kromě toho potěší i intuitivní rozhraní, ve kterém se zorientujete prakticky během okamžiku.

Do hodinek si snadno stáhnete další aplikace

Pro spárování chytrých hodinek a telefonu slouží již zmíněná aplikace Garmin Connect, která je dosutpná v Google Play i App Store. Po spárování budete tuto aplikaci využívat pro sledování nejrůznějších statistik.

Na úvodní obrazovce najdete poměrně podrobný přehled týkající se vaší aktivity, srdečního tepu, okysličení krve, kvality spánku a podobně.

V aplikaci se dále můžete zapojit do nejrůznějších odznakových výzev, které vás budou motivovat k dalšímu pohybu. Jakmile takovou výzvu splníte, odznak se objeví na vašem profilu.

Fénix 7 zároveň podporují stažení dalších aplikací dle vašich potřeb. Abyste tak mohli učinit, je třeba si nejprve stáhnout mobilní aplikaci Garmin Connect IQ, která je dostupná pro operační systém Android i iOS. Prostřednictvím této aplikace si následně můžete do hodinek stáhnout další ciferníky nebo aplikace (například navržené pro specifické fyzické aktivity).

Kde koupit Garmin Fénix 7
Garmin Fénix 7
Hodnocení
4.3/5

Pro plné využití potenciálu hodinek si tedy do mobilního telefonu stáhněte obě aplikace. V Garmin Connect budete sledovat své aktivity a zdraví a v aplikaci Garmin Connect IQ si stáhnete doplňkové aplikace do hodinek.

Funkce Garmin Fénix 7 jsou v oblasti sportu bezkonkurenční

Garmin Fénix 7 jsou chytré hodinky navržené i pro extrémní sportovce, kteří se vydávají na expedice bez přístupu k elektřině. Vzhledem k tomu nabízí opravdu podrobné statistiky týkající se jednotlivých fyzických aktivit. Kromě toho disponují řadou funkcí, které ocení milovníci outdoorových aktivit. Díky mapám, kompasu nebo třeba barometru se totiž snadno zorientujete v přírodě.

Zmínit musíme absenci funkce pro sledování menstruačního cyklu (potažmo těhotenství). Pokud si chcete tyto informace zaznamenávat, můžete k tomu využít aplikaci Garmin Connect. V hodinkách ale informace o vašem dalším cyklu nenajdete. V Garmin Fénix 7S ale tato funkce nechybí.

Jsou navrženy pro dlouhé expedice
Jsou navrženy pro dlouhé expedice

Krokoměr

Základní funkce chytrých hodinek, která nechybí ani u modelu Fénix 7. Hodinky tak v průběhu dne měří počet ušlých kroků.

Měření tepové frekvence

Zařízení neustále monitoruje váš srdeční tep. Pokud by byl příliš nízký (nebo naopak příliš vysoký), na tuto skutečnost vás upozorní.

Měření tepové frekvence
Měření tepové frekvence

Měření okysličení krve

Hodinky jsou vybaveny pulzním oxymetrem a dokáží tedy změřit i aktuální okysličení vaší krve. Měření trvá zhruba půl minuty a po tu dobu je třeba být v klidu.

Monitoring spánku

Pokud si zařízení necháte na zápěstí i přes noc, bude automaticky monitorovat váš spánek. Aby vás přitom v noci nerušily notifikace, můžete si je jednoduše ztišit.

Po probuzení si poté budete moct prohlédnout, jak dlouho jste spali lehkým, hlubokým a REM spánkem. Nastavit si lze také klasický budík.

Měření VO2 max

Garmin Fénix 7 vám pomocí svých monitorů poměrně přesně odhadnou i VO2 max. Hodnota VO2 max patří mezi spolehlivé ukazatele fyzické výkonnosti. Čím je tato hodnota vyšší, tím více kyslíku se dostane do vašich svalů během fyzické námahy.

Měření sportovních aktivit

Garmin Fénix 7 primárně využijí amatérští i profesionální sportovci, kteří chtějí získat opravdu maximální přehled nad svým výkonem. Konkrétních sportovních režimů je zde k dispozici opravdu velké množství. Například jen cyklisté si mohou vybrat, zda chtějí monitorovat jízdu na horském kole, elektrokole, silničním kole, gravel kole nebo zda se pouštějí do cyklokrosu či dokonce cyklotúry.

Kde koupit Garmin Fénix 7
Garmin Fénix 7
Hodnocení
4.3/5

Po spuštění vám hodinky budou zobrazovat uplynulý čas od začátku cvičení, aktuální tep a celkový počet spálených kilokalorií. U některých aktivit jsou statistiky ještě podrobnější a hodinky vám nabídnou i další informace (např. vzdálenost a tempo). To se týká například běhu nebo jízdy na kole.

Hodinky při spuštění sportovní aktivity znemožní ovládat zařízení dotykem. K ovládání tak musíte využít tlačítka na bocích zařízení. Tato funkce má sloužit k tomu, aby nedošlo k ovlivnění aktivity náhodným stisknutím na displeji v průběhu cvičení. Osobně jsme si ale museli na ovládání pomocí tlačítek chvíli zvykat.

Po skončení tréninku si můžete prohlédnout podrobné statistiky týkající se vašeho výkonu. Hodinky vám dále zobrazí, kolik hodin je třeba třeba regenerovat, než budete připraveni na další výkon. Pro výpočet této hodnoty přitom zařízení bere v úvahu nejen náročnost tréninku, ale také váš spánek nebo třeba hladinu stresu.

Perfektní pro milovníky zimních sportů

Fénix 7 umožňují podrobné měření a následné vyhodnocení sjezdového i běžeckého lyžování. Poradí si i s monitorováním skialpinismu a chůze na sněžnicích. V případě lyžování přitom oceníte automatické vypnutí stopek při jízdě na lanovce.

K hodinkám si lze dokoupit hrudní pás HRM-Pro a hodinky následně využívat i pro podrobnější analýzu vašeho stylu při běžeckém lyžování.

Na své si přijdou i cyklisté a běžci

Pokud jezdíte na horském kole, můžete hodinky využít k měření obtížnosti trasy a plynulosti jízdy. Zařízení dokonce dokáže změřit počet skoků na trailech a jejich délku.

Běžci mohou využít funkci Race Predictor, která na základě historie běhů a vaší kondice poskytne odhad vašeho tempa pro vzdálenost, kterou se chystáte uběhnout. S funkcí PacePro si můžete vytvořit plán běžeckého tempa s ohledem na výškový profil trasy, abyste vydrželi až do konce vašeho tréninku či závodu.

Mapy a funkce pro sledování polohy

Hodinky vám kdykoliv zobrazí vaši aktuální polohu na mapě přímo na hodinkách, díky čemuž se lépe zorientujete v neznámém terénu. Praktická je také možnost zobrazení golfových hřišť po celém světě. Snadno tak například zjistíte vzdálenost ke golfové jamce nebo nějaké překážce. Touto funkcí jsou vybaveny i levnější chytré hodinky Garmin Venu Sq.

Praktické jsou také předinstalované lyžařské mapy, které vám zobrazí zakreslení jednotlivých sjezdovek včetně vyhodnocení jejich obtížnosti. Součástí jsou také předinstalované základní mapy celého světa. Díky přítomnosti technologie Wi-Fi je lze kdykoliv aktualizovat přímo z hodinek.

Měření frekvence dýchání

Hodinky umí rozpoznat, kolikrát za minutu se nadechnete. Tuto hodnotu přitom měří i v průběhu spánku.

Kde koupit Garmin Fénix 7
Garmin Fénix 7
Hodnocení
4.3/5

Pokud budete chtít, můžete také absolvovat krátké dechové cvičení, které vám pomůže se v průběhu dne uvolnit. Hodinky vás tímto cvičením provedou a budou vám zobrazovat, kdy se máte nadechnout, zadržet dech a kdy vydechnout.

Měření frekvence dýchání
Měření frekvence dýchání

Monitoring stresu

Hodinky si poradí také s monitorováním vašeho stresu. Pokud by hladina stresu byla příliš vysoká, doporučí vám se na chvíli zastavit a jen tak dýchat.

Funkce Body Battery

Zařízení umí sledovat vaše vyvážení mezi zátěží a regenerací. Na začátku dne zpravidla bývá hodnota Body Battery nejvyšší, postupem času nebo po zátěži se snižuje.

Funkce Body Battery
Funkce Body Battery

Upozorní vás na příchozí zprávy i hovory

Garmin Fénix 7 vás upozorní na příchozí zprávy, hovory a další notifikace z vašeho mobilního telefonu. Na příchozí hovor ale odpovědět nelze, hodinky totiž nejsou vybaveny mikrofonem.

Co se týče zpráv, můžete na ně odpovědět pomocí přednastavených odpovědí. Ale pozor. Tato funkce je dostupná pouze pro majitele mobilních telefonů s operačním systémem Android. Majitelé iPhonu mají smůlu. Hodinky zkrátka a jednoduše slouží především k monitorování sportu a outdoorovým aktivitám a možnost komunikace je zde upozaděna

Seznam notifikací
Seznam notifikací

Hodinky lze používat k bezkontaktnímu placení

Fénix 7 stejně jako jiné Garmin hodinky podporují bezkontaktní platby Garmin Pay. V mobilní aplikaci Garmin Connect si nejprve přidáte svou platební kartu a nastavíte si PIN, který budete zadávat vždy, když budete chtít hodinkami platit.

V současnosti Garmin Pay nepodporují všechny banky. Doporučujeme si proto projít jejich seznam a zjistit, zda mezi nimi najdete i tu svoji. V případě, že vaše banka nepodporuje Garmin Pay, můžete vyzkoušet jiné chytré hodinky s NFC, které jsme otestovali.

Hodinkami lze platit
Hodinkami lze platit

Poslech hudby

Pomocí hodinek lze ovládat hudbu, kterou si přehráváte na mobilním telefonu. Skladbu lze pozastavit, znovu spustit nebo přepnout na další.

Kromě toho si ale do hodinek můžete stáhnout skladby (prostřednictvím služby Spotify, Deezer nebo Amazon Music) a následně je poslouchat bez nutnosti mít u sebe mobilní telefon. Hodinky jen spárujete s bezdrátovými sluchátky. Do hodinek lze stáhnout až 2 000 skladeb.

Poslech hudby
Poslech hudby

Další funkce

Garmin Fénix 7 jsou vybaveny další spoustou praktických funkcí. Tak například dokáží měřit aktuální okolní teplotu a zobrazí vám, kdy vychází a zapadá slunce. Využívat můžete také stopky, časovač nebo si nastavit alarm. Kromě toho můžete používat kompas, barometr a výškoměr.

Kde koupit Garmin Fénix 7
Garmin Fénix 7
Hodnocení
4.3/5

Garmin Fénix 7 jsou vybaveny špičkovými senzory

Tyto hodinky jsou vybaveny množstvím senzorů, které slouží pro monitorování vašeho zdraví a fyzických aktivit. Rovněž skvěle poslouží při nejrůznějších outdoorových aktivitách, kdy chcete získat přehled o nadmořské výšce, poloze nebo třeba okolní teplotě.

Konkrétně se jedná o:

  • senzor srdečního tepu,
  • snímač pro měření okysličení krve,
  • GPS, gyroskop, Glonass a Galileo (pro sledování polohy),
  • akcelerometr (pro detekci pohybu),
  • barometr (pro měření výškových metrů a nastoupaných pater),
  • kompas
  • a teploměr okolní teploty.

Vytknout bychom mohli snad jen fakt, že si hodinky neporadí s měřením krevního tlaku. S touto funkcí se můžete setkat třeba u hodinek Samsung Galaxy Watch 4. Nicméně abyste na tuto funkci dosáhli, potřebujete vlastnit mobilní telefon stejné značky. Pokud chcete využívat solární dobíjení baterie, je třeba sáhnout po modelu ze stejné řady, ovšem s označením Solar.

Displej je skvěle čitelný i na ostrém slunci

Garmin Fénix 7 sází na klasický kulatý displej, který se objevuje také u modelu Fénix 7S a Fénix 7X. S hranatým displejem se setkáte například u modelu Garmin Venu Sq.

Úhlopříčka displeje dosahuje 1,3” a hodinky proto lépe sedí na pánském zápěstí. Dámská verze Fénix 7S nabízí úhlopříčku 1,2” a rozlišení 260 × 260 px. Použitý transflektivní displej nabízí především skvělou čitelnost ve venkovních podmínkách, a to i na ostrém slunci.

Hodinky budete ovládat dotykem na displeji, kromě toho budete ale používat i pět tlačítek po stranách (2 z nich se nachází na pravé straně, 3 poté na levé straně). Tlačítka slouží pro spuštění hlavního menu, pohyb v něm, potvrzení i vrácení na domovskou stránku. Horní levé tlačítko využijete pro spuštění podsvětlení displeje.

Výdrž baterie dosahuje až 57 dní

Z hlediska výdrže baterie mají tyto chytré hodinky rozhodně co nabídnout. Výrobce přitom uvádí, že v režimu expediční aktivity GPS jsou schopny dosáhnout výdrže až 40 dní. V režimu hodinek v úsporném režimu činí výdrž až 57 dní.

Režim expedice slouží k záznamu vícedenní aktivity. Zařízení se přepne do úsporného režimu a jednou za hodinu shromáždí GPS body prošlé trasy. Zároveň dojde k vypnutí připojení k chytrému telefonu, čímž dochází k další úspoře baterie.

Režim expedice
Režim expedice

Pokud zařízení používáte klasicky v režimu chytrých hodinek, dosahuje jejich výdrž 18 dní.

Na hodinkách se můžete kdykoliv podívat na aktuální odhad výdrže baterie s ohledem na zvolený režim.

Kde koupit Garmin Fénix 7
Garmin Fénix 7
Hodnocení
4.3/5

Pro běžné nabíjení hodinek využijete napájecí kabel s proprietární koncovkou, který je součástí balení. Stejně jako u jiných Garmin hodinek není magnetický a umisťuje se ze zadní strany. Po dobu nabíjení tedy musí hodinky trochu nešťastně ležet na boku.

Možnost využití v bazénu

Hodinky mají vodotěsnost 10 ATM a bez obav je proto můžete mít na sobě i při sprchování nebo v bazénu či v otevřené vodě. Pokud patříte mezi milovníky surfování, můžete si nechat změřit počet sjezdů, délku i rychlost surfování na každé vlně. Pro potápění zde nicméně žádné speciální režimy dostupné nejsou. V případě potápění si buďte vědomi faktu, že výrobce nemusí uznat poškození vodou jako záruční opravu.

Hodinky snesou vlhkost i vodu
Hodinky snesou vlhkost i vodu

Nejčastější dotazy

S jakým mobilním telefonem lze hodinky spárovat?

Spárování je možné s mobilním telefonem s operačním systémem Android 4.4 a novější a iOS ve verzi 9 a novější.

Podporují hodinky bezkontaktní platby?

Ano, s hodinkami můžete bezkontaktně platit zásluhou funkce Garmin Pay. Jen doporučujeme zkontrolovat, zda Garmin Pay podporuje i vaše banka.

Jakou mobilní aplikaci budu potřebovat?

Pro spárování mobilního telefonu a chytrých hodinek slouží bezplatná aplikace Garmin Connect, která je dostupná v Google Play i App Store. Pro stažení doplňkových aplikací a ciferníků poté využijete aplikaci Garmin Connect IQ.

Lze přes hodinky komunikovat?

Hodinky vás upozorní na příchozí zprávy a hovory. Majitelé mobilního telefonu s Androidem mohou využít možnost odpovědi z předpřipravených zpráv. Pro iPhony tato funkce bohužel k dispozici není.

Závěr –⁠ pro koho jsou Garmin Fénix 7 vhodné?

Chytré hodinky Garmin Fénix 7 bychom doporučili amatérským i profesionálním sportovcům a milovníkům outdoorových aktivit. Právě pro jejich potřeby je totiž toto zařízení navrženo. Na první pohled vás zaujme svým bytelným zpracováním. Co se týče jednotlivých aktivit, můžete se těšit na velmi přesné měření a podrobné statistiky. Transflektivní displej je navíc perfektně čitelný i na ostrém slunci.
Z nevýhod lze zmínit snad jen vyšší cenu, která je však s ohledem na zvolené materiály a pokročilé technologie pochopitelná. Pokud nechcete dělat žádné kompromisy z hlediska kvality, je toto zařízení přesně pro vás. Nevýhodou je také nemožnost psaní zpráv a vyřizování hovorů.

Recenze: chytré hodinky Garmin Fénix 7
  • Kvalita zpracování
  • Baterie
  • Operační systém
  • Kompatibilita
  • Poměr cena/výkon
4.3

Chytré hodinky na dlouhé expedice

Garmin Fénix 7 jsou skvělé chytré hodinky navržené pro amatérské i profesionální sportovce. Díky jejich funkcí je ocení i adrenalinoví nadšenci vydávající se na dlouhé expedice. Hodinky zaujmou svým bytelným zpracováním a velkým displejem s úhlopříčkou 1,3". Na jedno nabití dokáží vydržet úctyhodných 57 dní. Potěší i intuitivní operační systém Garmin OS.

Klady

  • Kvalitní materiály
  • Podrobné informace pro sportovce
  • Přesné měření aktivit
  • Podpora bezkontaktních plateb
  • Rozhraní v češtině
  • Voděodolnost 10 ATM
  • Displej skvěle čitelný na slunci

Zápory

  • Vyšší cena
  • Nemožnost komunikace
Tento článek byl zpracován autorem na základě reálné zkušenosti s produktem. Hodnocení může být ovlivněno subjektivními dojmy autora. 
Autor: Hana Smětáková
Autor: Hana Smětáková
Sport a zdravý životní styl mě provází prakticky po celý život. Jelikož se řadím mezi příznivce moderních technologií, na webu ITmix se často věnuji recenzím fitness náramků a chytrých hodinek, které jsou v mém aktivním životě nepostradatelným pomocníkem. Kromě sportu je mým velkým koníčkem také cestování a poznávání nových míst.
Jak se vám líbil tento článek?
4.6/5 - (8 hodnocení)
Komentáře (5) – Recenze: chytré hodinky Garmin Fénix 7
  1. Právě se rozhoduji zda Fenix či Epix 2, po přečtení tohoto velice dobře napsaného článku, jsem zase více pro Fenix 7 😁 Každopádně díky za opravdu povedenou recenzi, snad zatím z mého pohledu nejlepší co jsem na Fenix 7 četl, díky.

    1. Děkujeme vám, jsme rádi. Že se recenze líbí. V nejbližších dnech budeme publikovat recenzi i na model Garmin Epix 2, který v těchto dnech ještě testujeme.

  2. Dobrý den.Chci se zeptat někde jsem četl že fenix 7 pro sapphire solar má mít u vodních sportů i rafting(na raftů jezdím často).Nemůžu ho nikde najít a nenašel jsem ho ani v conectu ke stažení ☹️

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související recenze

Recenze: chytré hodinky Garmin Fénix 7
Garmin Fénix 7
Hodnocení: 4.3/5
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram