ITmix.cz logo

Recenze: autokamera TrueCam M11 GPS 4K

Silné stránky
  • Jednoduchá montáž
  • Solidní obraz cez den
  • Praktické doplňky v balení
  • Dobré tlumení nerovností
  • G-senzor a senzor pohybu
  • Režim spořiče displeje
  • WiFi připojení
Slabé stránky
  • Nemá vestavěný akumulátor
  • Bez přisvětlení
  • Nižší kvalita nahrávek v noci
  • Slabé úchyty kabelu
  • Obtížné nastavení funkcií

TrueCam M11 GPS 4K je kamera do auta, která nabízí praktické funkce, snadné ovládání a vysoké rozlišení nahrávek. Její montáž je jednoduchá a díky příslušenství v balení také rychlá. Mezi jejími doplňky najdete také ochranné pouzdro. Kamera nabízí také WiFi připojení k aplikaci ve smartphonu.

TrueCam M11 GPS 4K – balení nás příjemně překvapilo

Krabice autokamery je vyrobena z recyklovaného materiálu, což oceňujeme. Balení má strohý vzhled, který je na horní straně doplněn názvem modelu a na spodní základními vlastnostmi. Celkově působí pevně a poměrně luxusně. Po otevření se nám naskytl pohled na obsah balení, který je rozdělen do samostatných přihrádek v pěnové hmotě. V balení jsme našli tyto položky:

  • autokamera TrueCam M11 GPS 4K,
  • magnetický GPS modul,
  • nalepovací držák s magnetickým úchytem kamery,
  • adaptér do 12V zásuvky (zapalovače) se dvěma USB výstupy,
  • microUSB napájecí kabel,
  • pět samolepících (3M) držáků pro uchycení kabelu,
  • ochranné pouzdro,
  • nástroj na skrytí kabelu,
  • microUSB adaptér pro aktualizaci GPS
  • a USB kabel pro aktualizaci GPS modulu.

Parametry TrueCam M11 GPS 4K

Jsou to právě parametry, které odlišují TrueCam M11 GPS 4K od ostatních modelů v nabídce. To, zda je pro vás tato autokamera vhodná, ale nezjistíte jen na základě jejích technických parametrů. Pokud by vás zajímalo, podle čeho byste měli model vybírat, přečtěte si náš návod, jak vybrat kameru do auta.

Max. rozlišení4K (při 30 fps)
Max. snímkovací frekvence60 fps (při FHD rozlišení)
Úhel záběru přední kamery150°
Rozlišení displeje2“
Provozní teplota-10° až +50 °C
KonektivitaWi-Fi, microSD
MikrofonAno
Max. kapacita microSD karty128 GB
Rozměry (V x Š x H)4,5 x 6,9 x 3,4 cm

Instalace TrueCam M11 GPS 4K nám nezabrala mnoho času

Používání autokamery začíná již při instalaci. Je proto důležité, aby byla montáž co nejjednodušší a pokud možno i pohodlná. Instalace automakery TrueCam M11 GPS 4K by se dala označit za intuitivní, stejně jako u modelu H25 GPS 4K. Nám zabrala montáž přibližně 10 minut.

Základní nastavení

Před samotným nahráváním záznamu je nejdříve nutné kameru nastavit. Slouží k tomu přehledný a stručný návod v češtině, který naleznete v balení. Prvním krokem je vložení microSD karty. Kartu byste měli přímo v kameře zformátovat a formátování pro správné fungování kamery opakovat jednou za měsíc.

MicroSD karta není součástí balení.

Pro fungování kamery je nezbytné, aby byla stále připojena pomocí microUSB kabelu k přibalenému adaptéru. Adaptér je nutné umístit do 12V zásuvky, takže si před instalací ověřte jeho umístění. Napájecí kabel má délku tři metry, takže byste s umístěním neměli mít problém.

Po napojení by se měla kamera zapnout a začít nahrávat. U některých modelů aut je nutno nejprve otočit klíč v zapalování. Výhodou adaptéru je dvojice USB portů. Jeden slouží k napájení kamery, druhý pro jakékoliv jiné připojení USB kabelu. Jedná se o praktický doplněk, hlavně pokud vaše auto nedisponuje vestavěnou USB zásuvkou.

Pokud ale je vaše auto USB přípojkou vybavené, můžete ji využít k napájení autokamery bez adaptéru. Vystačíte si jen s napájecím USB kabelem. Má to ale jeden háček. Zásuvka musí mít výstupní napětí 5 V a proud 1 A, tímto výstupem však nemusí disponovat všechna vozidla.

Umístění kamery

Za ideální místo považuje výrobce prostor mezi čelním sklem a zpětným zrcátkem. Kamera tak překáží ve výhledu jen minimálně a stále dokáže zaznamenat dostatečně široký záběr. Umístění kamery byste neměli zanedbat nejen z praktických, ale hlavně z legislativních důvodů. Nesprávné umístění vás může vyjít draho.

Kde koupit TrueCam M11 GPS 4K
TrueCam M11 GPS 4K
Hodnocení
4.2/5

Sklo má být před umístěním magnetického držáku čisté a suché. Výrobce také doporučuje ideální teplotu pro umístění mezi 20 °C a 40 °C. V tomto rozmezí je spoj mezi samolepící plochou a lesklým povrchem skla nejpevnější.

Těsně před nalepením magnetického držáku je vhodné, abyste na něj upevnili zapnutou kameru. Následně najděte přesné místo na skle s nejlepším výhledem. Nejlépe uděláte, pokud toto místo najdete s ještě zakrytou lepicí plochou. Nám se sice podařilo držák opět odlepit a jeho místo upravit, ale s každým odlepením klesá účinnost lepicí plochy. Proto vám takový postup nedoporučujeme. Nakonec odkryjte lepicí plochu, držák přitlačte ke sklu a chvíli držte.

Díky magnetickému spojení kamery s držákem ji můžete jednoduše odpojit a odložit do přibaleného pouzdra kdykoli ji nebudete potřebovat.

Závěrečné úpravy a funkce

Před tím, než se s autokamerou vydáte na cesty, vám doporučujeme upravit kabeláž tak, aby vám co nejméně překážela ve výhledu. Kabel můžete skrýt do různých zákoutí interiéru pomocí přibalených držáků a nástroje na kabel. Doporučené vedení kabelu naleznete také na nákresu v návodu.

Před jízdou můžete aktivovat přídavné funkce záznamu, které vám popisujeme níže. Poloha kamery je nastavitelná pomocí sklopného mechanismu. Blíže si ovládání a nastavování autokamery popíšeme v rubrice Ovládání.

Maximální kapacita SD karty 128 GB – stačí k běžnému používání?

Slot autokamery TrueCam M11 FPS 4K podporuje microSD karty s kapacitou do 128 GB. Nenechte se oklamat přibaleným USB/microSD adaptérem. Ten slouží pouze pro přenos souborů do počítače a nikoli k rozšíření kapacity. Při používání jste tedy odkázáni jen na zmíněnou kapacitu paměťové karty. Pro lepší představu o tom, jaké množství záznamů se na vámi zvolenou kartu vejde, vám přinášíme stručný přehled velikosti souborů.

OznačeníRozlišeníSnímkovací frekvenceBitrateVelikost hodinového záznamu
1080p/FHD1920x108030 fps9 827 kbps4,4 GB
1080p/FHD1920x108060 fps12 289 kbps5,5 GB
1440p2560×144030 fps7 264 kbps3,3 GB
4K3840×216030 fps20 541 kbps9 GB

Velikosti souborů byly zjištěny naším vlastním testem. Při každém rozlišení jsme nahráli záznam o délce jedné minuty a jeho velikost jsme následně vynásobili číslem 60, abychom získali orientační velikost hodinového souboru.

To, zda vám na používání autokamery vystačí maximální kapacita 128 GB, můžete nejlépe posoudit sami. Z tabulky lze jednoduše odvodit, že velikost souborů závisí hlavně na rozlišení a snímkovací frekvenci.

V případě, že si neplánujete nahrávat desetihodinové cesty na riviéru jižní Itálie ve 4K, kapacita vás nebude limitovat. Samozřejmě, mít rezervu se v tomto ohledu vyplatí. Proto má model TrueCam H25 GPS 4K s maximální kapacitou microSD karty 256 GB malou výhodu.

Funkce autokamery TrueCam M11 FPS 4K

Obsah balení, parametry a zkušenosti s instalací o schopnostech kamery moc nevypovídají. Proto je načase, abychom se spolu podívali na funkce tohoto modelu. Některé jsou mezi autokamerami dobře známy, jiné nás příjemně překvapily.

Kde koupit TrueCam M11 GPS 4K
TrueCam M11 GPS 4K
Hodnocení
4.2/5

GPS modul s hlášením radarů

GPS systém autokamery je doplněn funkcí hlášení radarů. Autokamera vás tím pádem dokáže upozornit na radar, který se nachází na vaší trase. Zároveň zobrazí i jeho aktuální vzdálenost od vás. Podle výrobce je v paměti kamery uložena lokalizace radarů a křižovatek s detekcí jízdy na červenou ve 36 zemích světa.

Aktualizace databáze jsou doživotně dostupné zdarma. Pro jejich získání je nutno připojit GPS modul k počítači pomocí přibaleného microUSB kabelu. Následně stačí otevřít v průzkumníku paměť GPS modulu, spustit program Update.exe uložený v paměti a řídit se pokyny na obrazovce. Návod na aktualizaci naleznete také na stránce autokamery.

GPS modul je odnímatelný a má vlastní microUSB slot
GPS modul je odnímatelný a má vlastní microUSB slot

Cyklické nahrávání a uzamčení videa

Funkce cyklického nahrávání je mezi autokamerami standardní funkcí. Díky této funkci neztratíte záznam v případě, že se paměť zaplní. V takovém případě totiž začne kamera automaticky mazat starší záznamy. Není tím pádem nutné nahrávky pravidelně manuálně promazávat.

Co ale v případě, že vás na cestě potká situace, kterou potřebujete ochránit před automatickým mazáním? TrueCam M11 FPS 4K je vybavena tlačítkem, které uloží aktuální záznam do archivu, který je chráněn před odstraněním.

Detekce pohybu a parkovací režim

Tyto funkce jsou aktivní v případě, že máte auto zaparkované. Snímač v autokameře registruje pohyb. Jakmile se začne něco před kamerou dít, nahrávání se automaticky spustí.

Funkci jsme pro vás úspěšně otestovali. Kameru jsme vypnuli a nechali 10 minut v klidu. Následně jsme přešli přes zorné pole snímače a po chvíli jsme zkontrolovali záznam v aplikaci roadcam. V archivu přibyl krátký, přibližně 10sekundový záznam. V záznamu ale není vidět osobu, která před autem prošla. To, zda má pro vás tato funkce praktický význam, posuďte sami.

Na podobném principu funguje také parkovací režim. Ten využívá vestavěný G-senzor, který detekuje fyzický pohyb auta. Po zaparkování a vypnutí kamery se tento režim spustí. Pokud autokamera zaznamená náraz či jiný pohyb auta, opět se automaticky spustí nahrávání.

Tuto funkci se nám také podařilo otestovat. Po 10 minutách od vypnutí kamery jsme s autem začali tlačit ze strany na stranu. Autokamera začala nahrávat záznam s délkou od 10 do 15 vteřin, aniž by se rozsvítil displej.

Obě popsané funkce jsou ale aktivní jen v případě, že je autokamera zapojena do stálého zdroje napájení, kterým je v případě starších aut zapalovač. 12V zásuvky v moderních autech jsou často aktivní jen v případě, že otočíte klíčkem v zapalování. Chcete-li tím pádem tyto funkce používat i v autě s 12V zásuvkou, budete potřebovat tzv. Hardwire kit. Tento doplněk slouží k permanentnímu zapojení autokamery do baterie auta.

WDR (Wide Dynamic Range)

Široký dynamický rozsah umožňuje kameře snímat obraz v širším kontrastním rozsahu. Kamera se tak dokáže pohotověji přizpůsobit rychle se měnícímu osvětlení. To samé platí i pro případy, kdy dopadá různé množství světla na různé části snímače kamery. Tato funkce přichází obzvlášť vhod při procházení přes světlo a stín nebo při jízdě v noci.

Kde koupit TrueCam M11 GPS 4K
TrueCam M11 GPS 4K
Hodnocení
4.2/5

Nahrávání zvuku

Autokamera je vybavena i vestavěným mikrofonem, který lze vypnout a zapnout. Díky mikrofonu je v záznamu slyšet i dění v interiéru auta. Zvukový záznam může při dopravní kolizi tvořit zásadní prvek vyšetřování.

Doplňky záznamu

Kromě funkcí, které zvyšují komfort používání, bezpečnost při jízdě a po zaparkování, nabízí model také různé doplňky záznamu. Tyto funkce lze zapnout nebo vypnout. V případě jejich aktivace doplňují záznam různými užitečnými informacemi. Mezi tyto údaje patří:

  • čas a datum,
  • GPS lokalita,
  • aktuální rychlost
  • a jméno řidiče.
Údaje v záznamu mohou pomoci při vyšetřování nehody
Údaje v záznamu mohou pomoci při vyšetřování nehody

Noční režim a režim tachometru

Nahrávání videa v noci je pro mnohé kamery výzva. Výrobce ale udává, že v tomto ohledu dlouhodobě poráží konkurenci. Jestli je to pravda, můžete posoudit na základě našeho záznamu z testovací jízdy v noci.

K vyššímu komfortu používání kamery v noci přispívá také režim tachometru. Po jeho aktivaci se displej ztmaví a přepne do režimu spořiče displeje. Na černém pozadí za zobrazí jen aktuální rychlost. V případě přibližujícího se radaru se zobrazí i jeho vzdálenost a rychlostní limit. Funkce tachometru a radaru lze jednotlivě nastavit nebo displej zcela vypnout, což oceňujeme.

Pořizování fotek

Mezi funkcemi autokamery nechybí ani režim tvorby fotek. Vzhledem k tomu, že kamera není vybavena vestavěným akumulátorem, můžete pořizovat jen fotky vozovky před vámi. Fotky jsou pořizovány s rozlišením 3264x2448 pixelů. Přes den jsou fotky ostré, detailní a uspokojivé. V noci jsou sice ostré, ale obsahují hodně šumu. Posuďte sami.

Příplatkové doplňky

Na produktové stránce autokamery TrueCam M11 GPS 4K narazíte také na příplatkové doplňky, které se mohou na první pohled zdát jako součást balení.

  • Zadní kamera – Kamera nabízí maximální FHD rozlišení při 30 fps a úhel záběru 130°. Záznam doplňuje o výhled ze zadního skla. Její cena vychází na necelou tisícovku.
  • CPL filtr – Polarizační filtr odstraňuje nepříjemné odrazy světla a odlesků. Filtr je odnímatelný. Díky němu nevzniknou na záznamu například odrazy přístrojové desky. Jeho cena se pohybuje kolem pěti set korun. Test CPL filtru jsme pro vás zpracovali v recenzi modelu TrueCam H7 GPS.

Ovládání autokamery nejen manuálně, ale také pomocí aplikace

Ovládání kamery M11 GPS 4K patří mezi její největší slabiny. Jedním slovem by se dalo označit za chaotické. Na těle kamery naleznete tři tlačítka:

  • OK/Power - tlačítko se symbolem kruhu,
  • Menu/Mode - tlačítko se symbolem okénka a
  • Reset - drobné tlačítko na spodní straně.
Kameru umístěte tak, abyste měli tlačítka na dosah
Kameru umístěte tak, abyste měli tlačítka na dosah

Problém ovládání je v jeho nepřehlednosti. Samozřejmě nemáme na mysli tlačítko Reset, které má naštěstí jenom jednu funkci, a to restartování kamery kdykoli je to nutné. Ostatní zmíněná tlačítka lze buď jen stisknout nebo přidržet. To ještě není tak špatné, viďte?

Jenže kamera navíc nabízí několik režimů fungování. V každém z těchto režimů zastává stisk nebo přidržení jiné funkce. Režimy, které kamera nabízí, jsou:

  • Režim video - nahrávání, uzamykání záznamu, vstup do menu,
  • Režim foto – tvorba fotek, vstup do menu,
  • Režim přehrávání - zpětné přehrávání a prohlížení nahrávek a
  • Režim menu - přístup k nastavením kamery.

Výsledkem je chaos a ovládání, které se vám do rukou tak rychle nedostane. Další slabinou je, že v každém menu s možnostmi můžete jít buď jen dolů nebo volbu potvrdit. Pokud vámi hledanou možnost omylem přeskočíte, v seznamu musíte projít celým cyklem, než se opět dostanete k položce, kterou jste přeskočili. V případě, že jste uživatelem nebo uživatelkou chytrého telefonu a hledáte kameru do auta s jednodušším ovládáním, doporučujeme vám model TrueCam H7 GPS bez displeje.

Kde koupit TrueCam M11 GPS 4K
TrueCam M11 GPS 4K
Hodnocení
4.2/5

TrueCam M11 GPS 4K – ovládání přes Wi-Fi by chtělo doladit

Kameru lze částečně ovládat i přes aplikaci v chytrém telefonu. Její ovládání je jednoduché, nabízí praktické doplňky, ale má svoje mouchy. Aplikace je dostupná v obchodě Google Play i v App Store.

Uživatelské prostředí je přehledné a lze se v něm snadno orientovat. Jeho slabinou je v první řadě jen částečný překlad do češtiny. Část textů a zpráv je tím pádem v angličtině, což může působit chaoticky. Aplikace dokáže například:

  • spustit nebo zastavit nahrávání,
  • prohlížet si vytvořené nahrávky či fotky,
  • upravovat záznamy
  • a upravovat některá nastavení kamery.

Jednotlivé funkce zvládá aplikace docela dobře. Nahrávky lze stahovat i do paměti telefonu. Archiv je rozdělen na běžné nahrávky a chráněné nahrávky, což oceňujeme. Při úpravě můžete nahrávky oříznout, vytvořit z nich krátká videa i s hudbou nebo je sdílet přes různé platformy. Co ale aplikace neumí, je zamknutí videa. To lze realizovat jen přímo na kameře.

Aplikace má tendence sekat a není močné ji používat například na autorádiu s androidem. Někteří uživatelé se setkali i s tím, že po prvním spárování se už na kameru nedá opětovně připojit a jediným řešením je restartování. Další slabinou je absence podpory dalších autokamer TrueCam. Například takový model TrueCam H7 GPS je kompatibilní s úplně jinou aplikací, která dokonce pochází od jiného vývojáře.

Kvalita záznamu TrueCam M11 GPS 4K

Při normálním denním světle jsou nahrávky solidní. Obraz je plynulý, barvy syté a denní svícení aut nedělá snímači nejmenší problém. SPZ samozřejmě nepřečtete všechny. Čím rychleji se auto hýbe, tím horší je čitelnost detailů. Čitelnost SPZ je nejlepší ze vzdálenosti přibližně 10 až 12 metrů.

Čitelnost není o nic lepší ani při snímkovací frekvenci 60 fps a rozlišení 1080p. Jakmile jsou objekty blíž nebo dál než je zmíněná vzdálenost, jejich detaily se rozostřují a čitelnost zhoršuje.

Přes den dají kameře zabrat hlavně odrazy na čelním skle. Bez použití polarizačního filtru se do nahrávky dostanou například i odrazy přístrojové desky, jak je vidět na ukázkách níže. Nejedná se však o zásadní problém, jelikož odrazy nijak nezhoršují čitelnost záznamu.

Kamera si poměrně dobře poradí také s nerovnostmi za vozovce. Video je po celou dobu dobře zaostřené a relativně dobře stabilizované. Vibrace se do záznamu přenášejí poměrně nepatrně.

Nahrávky v noci nás příjemně překvapily. S kamerou jsme nahrávali jízdu v noci při mírném dešti i v suchu. Výsledné nahrávky byly ostré, dobře čitelné a plynulé. Právě noční záznamy bývají u autokamer největším problémem, ale výsledky tohoto modelu bychom mohli směle označit za jedny z nejlepších.

Barvy jsou pěkné a docela věrně zobrazené. Kamera si umí poradit i se světlem, které svítí přímo do snímače, a to díky výše zmíněné funkci WDR. SPZ a nápisy jsou nejlépe čitelné z dálky přibližně 10 metrů a v centru zorného pole snímače.

Kde koupit TrueCam M11 GPS 4K
TrueCam M11 GPS 4K
Hodnocení
4.2/5

Menší problémy jsme zaznamenali u některých reflexních objektů, které jsou přímo osvětlovány reflektory vozidla. Tyto objekty mohou být často až do poslední chvíle nečitelné. Během noční jízdy v lese je situace o něco lepší. Detaily jsou rozeznatelné ve chvíli, kdy na ně přestanou svítit reflektory přímo.

Na závěr se ale podívejme ještě na jednu dobrou vlastnost kamery. Máme na mysli stabilizaci nárazů a nerovností. Část nahrávek je tvořena na velmi zanedbané cestě. Na těchto nahrávkách si můžete všimnout, že je obraz navzdory nerovnostem na cestě poměrně stabilní.

Napájení autokamery TrueCam M11 GPS 4K

Jak se dočtete na stránce modelu, o jeho napájení se stará superkondenzátor. Jedná se o typ kondenzátoru, který nabízí vyšší kapacitní odpor než běžné kondenzátory a zároveň nižší limit napětí. Superkondenzátor dokáže uskladnit 10 až 100násobné množství energie v porovnání s běžným kondenzátorem stejných rozměrů.

Výsledkem je lepší tolerance častých výkyvů v napájení, vyšší odolnost vůči výkyvům teplot a větší bezpečnost při používání. Autokamera TrueCam M11 GPS 4K ale není vybavena vestavěným akumulátorem. Odpojení kamery z napájení způsobí po pěti sekundách její vypnutí.

Model je určen k provozu pouze po připojení napájecím kabelem.

Nejčastější dotazy a odpovědi

Má TrueCam M11 GPS 4K i zadní kameru?

Zadní kamera je příplatkovou výbavou, kterou je nutno pořídit samostatně. TrueCam M11 GPS 4K sice její připojení podporuje, ale v balení naleznete jen přední kameru.

TrueCam M11 GPS 4K – jak velkou SD kartu zvolit?

Autokamera TrueCam M11 GPS 4K podporuje microSD karty s kapacitou do 128 GB. Při nahrávání ve 4K rozlišení se může paměť tím pádem rychle zaplnit. Proto vám doporučujeme používat microSD kartu s maximální podporovanou kapacitou.

Má TrueCam M11 GPS 4K baterii?

TrueCam M11 GPS 4K není vybavena vestavěnou baterií. Autokamera je určena pouze pro provoz při připojeném napájecím kabelu do adaptéru v 12V zásuvce auta.

Dají se s TrueCam M11 GPS 4K pořizovat fotky?

Stručná odpověď je ano. Autokamera dokáže tvořit jen videozáznamy s rozlišením do 4K a také fotit snímky dění před autem. Systém kamery je pro tento účel doplněn i samostatným režimem.

Závěr – Pro koho je autokamera TrueCam M11 GPS 4K vhodná?

Kamera do auta TrueCam M11 GPS 4K je praktickým pomocníkem pro různé typy řidičů. Maximum z ní vytěží hlavně pravidelní řidiči na kratších trasách do práce či do školy. Nabízí několik rozlišení nahrávek i se zvukem a různými parametry jízdy v záznamu. Mezi jejími funkcemi naleznete například G-senzor, senzor pohybu či široký dynamický rozsah. Nahrávky mají solidní kvalitu, pěkné barvy a kamera dokáže poměrně spolehlivě stabilizovat nerovnosti vozovky.

Kde koupit TrueCam M11 GPS 4K
TrueCam M11 GPS 4K
Hodnocení
4.2/5

Montáž kamery je jednoduchá a díky přehlednému manuálu by ji měl zvládnout v krátké době každý. V balení naleznete také praktické pomůcky, které montáž ještě více usnadní. Při přesunech kamery mimo auta poslouží ochranné pouzdro.

Pokud hledáte jednodušší a levnější kameru s menším množstvím funkcí, vyzkoušejte model TrueCam H7 GPS. V případě, že máte naopak zájem o model z nejvyšších řad, doporučujeme vám kameru TrueCam H25 GPS 4K.

Recenze: autokamera TrueCam M11 GPS 4K
  • Kvalita záznamu
  • Funkce
  • Ovládání
  • Instalace
4.2

Autokamera s displejem a řadou praktických funkcí

TrueCam M11 GPS 4K je kamera do auta, která nabízí praktické funkce, snadné ovládání a vysoké rozlišení nahrávek. Její montáž je jednoduchá a díky příslušenství v balení také rychlá. Mezi jejími doplňky najdete také ochranné pouzdro. Kamera nabízí také WiFi připojení k aplikaci ve smartphonu.

Klady

  • Jednoduchá montáž
  • Solidní obraz cez den
  • Praktické doplňky v balení
  • Dobré tlumení nerovností
  • G-senzor a senzor pohybu
  • Režim spořiče displeje
  • WiFi připojení

Zápory

  • Nemá vestavěný akumulátor
  • Bez přisvětlení
  • Nižší kvalita nahrávek v noci
  • Slabé úchyty kabelu
  • Obtížné nastavení funkcií
Tento článek byl zpracován autorem na základě reálné zkušenosti s produktem. Hodnocení může být ovlivněno subjektivními dojmy autora. 
Autor: Martin Dajča
Autor: Martin Dajča
Rád tlumočím své zkušenosti a komplexní myšlenky do srozumitelné řeči pro spotřebitele a spotřebitelky. Ve svém volném čase se věnuji běhu, cyklistice a výletům po svém okolí. V mém portfoliu proto naleznete recenze chytrých hodinek, autokamer a mnohých dalších pomocníků do každodenního života.
Jak se vám líbil tento článek?
4.4/5 - (7 hodnocení)
1 komentář – Recenze: autokamera TrueCam M11 GPS 4K
  1. Zdravím, moc by mi pomohlo, pokud by někdo popsal chronologii kroků při potvrzování ovládacím tlačítkem. Nastavil jsem sice co jsem potřeboval, je to ale vždy Pokus - Omyl 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související recenze

Recenze: autokamera TrueCam M11 GPS 4K
TrueCam M11 GPS 4K
Hodnocení: 4.2/5
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram